Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Trafic intens la punctele de frontieră

Trafic intens la punctele de frontieră. Traficul este intens la mai multe puncte de frontieră ale Bulgariei cu România, Grecia, Serbia și Turcia, informează Poliția Bulgară de Frontieră. La granița cu România, traficul este aglomerat pentru TIR-uri la Punctul de Trecere Kardam. Programul punctului feribot Nikopole – Turnu Măgurele a fost modificat pe 12 și 13 august, din cauza unei întreruperi de curent la Turnu Măgurele.

Circulația pe podul Ruse-Giurgiu este restricționată la o singură bandă, din cauza reparațiilor. Șoferii au la dispoziție și alte puncte vamale precum Silistra și Durankulak, iar la granița cu Grecia traficul este aglomerat la punctele Makaza și Kulata.

Citește și: Neamț: Apeluri false la 112

Trafic intens la punctele de frontieră

Poliția bulgară recomandă rute alternative, cum ar fi punctul Ilinden pentru turiștii care se îndreaptă spre Salonic și Halkidiki sau punctul Zlatograd pentru cei care merg spre Thassos.

La frontiera cu Serbia, circulația este intensă la Kalotina, iar la granița cu Turcia, traficul este aglomerat la Kapitan Andreevo. La granița cu Macedonia de Nord, traficul este normal. În contrast, traficul la granița Bulgariei cu Macedonia de Nord rămâne normal, fără incidente majore raportate.

Poliția Bulgară de Frontieră continuă să monitorizeze situația. Aceasta le recomandă șoferilor să planifice călătoriile în avans. De asemenea, le recomandă să se informeze despre condițiile de trafic și să utilizeze rute alternative acolo unde este posibil. Toate acestea pentru a evita întârzierile prelungite și aglomerația la punctele de frontieră.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Șapte țări membre NATO și-au exprimat opoziția...

octombrie 25, 2024

Elevii intră în vacanță. Elevii din România...