Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Aeroportul are prima bază Aeroitalia

Aeroportul are prima bază Aeroitalia. Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău anunță, într-un comunicat de presă, că, astăzi 12 august 2024, compania aeriană Aeroitalia a deschis cea de-a opta bază operațională și prima din afara Italiei.

Deschiderea acestei baze operaționale va contribui semnificativ la dezvoltarea rețelei de rute. Aceasta va facilita conexiuni aeriene suplimentare, atât pentru pasagerii din regiune, cât și pentru cei care călătoresc în interes de afaceri sau turistic. Asta afirmă conducerea aeroportului băcăuan.

Această realizare este rezultat direct al programului „Bacău Re-Connect”. Programul este o inițiativă strategică susținută de Consiliul Județean Bacău si de domnul președinte Valentin Ivancea, destinată să crească conectivitatea aeriană a regiunii. Un alt scop este atragerea noilor oportunități de dezvoltare economică și turistică.

Vezi și: Sterilizare gratuită pentru câini.

– sursa: comunicat AIGE Bacău

În prezent, Aeroitalia operează zboruri către trei destinații din Italia:

Roma, Bergamo și Torino-Cuneo,

Aceste rute sunt parte integrantă a strategiei noastre de a conecta mai eficient Bacăul de Europa.

„Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău continuă să se dedice îmbuntățirilor serviciilor oferite pasagerilor săi și extinderii opțiunilor de zbor, asigurând conexiuni rapide și eficicente către destinații importante”, se mai precizează în comunicatul de presă.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Lucrările pentru cel mai mare parc eolian...

octombrie 25, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a participat ieri la...

octombrie 25, 2024

Un angiograf de ultimă generație, extrem de...