Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Servicii publice

CTP Iași recrutează șoferi pentru autobuze

Compania de Transport Public Iași (CTP Iași) recrutează candidaţi pentru şcolarizare în meseria de șofer pentru autobuze. Cerințele sunt cele prevăzute de lege. Candidații trebuie să aibă vârsta de minim 24 de ani, studii 10 clase, curs de calificare sau școală profesională și permis de conducere minim categoria B.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul societății, strada Silvestru nr. 5 și vor conține cererea de participare la selecţie și CV (inclusiv datele de contact, telefon și adresă e-mail), adeverință pentru evidența bolilor cronice eliberată de medicul de familie, xerocopii după: cartea de identitate, certificat naştere, diplomă de studii, certificate de calificare, permis de conducere. Copiile vor fi certificate conform cu originalul de personalul CTP Iași. De asemenea, dosarul va mai cuprinde și cartea de muncă (xerocopie)/adeverințe și recomandări de la locurile de muncă anterioare, cazier judiciar și rutier (ultimii 5 ani). Dosarul se va completa ulterior (după interviu) cu aviz medical și psihologic de la unități autorizate.

Citește și despre: Încă un pas spre finalizarea autostrăzii A8.

După analiza dosarelor, candidații vor fi planificați individual pentru fiecare probă în parte. Intrarea se va face pe baza actului de identitate și a permisului de conducere.

Urmărește-ne pe Instagram și Facebook pentru a fi primul din județ informat!

octombrie 7, 2024

Eliminarea AVARIEI pe circuitul primar, magistrala 4...

septembrie 24, 2024

SC Servicii Publice Iași, amenajare peisagistică pe...