Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

La mulți ani, tinerilor!

Cu ocazia Zilei Tineretului, doresc să transmit cele mai calde urări tuturor tinerilor! Fie ca această zi să vă inspire și să vă umple de energie pentru a continua să vă urmați visele și să atingeți noi culmi ale succesului.

Ca adulți, avem datoria de a vă susține necondiționat. Totodată trebuie să vă oferim un mediu sigur. Noi trebuie să asigurăm accesul la resursele necesare dezvoltării voastre profesionale și personale. Îmi doresc ca fiecare dintre voi să crească într-un climat care să vă permită să înfloriți, să explorați și să vă exprimați plenar talentele.

Sunt aici pentru a vă sprijini și încurajez cu toată inima să vă implicați în inițiative și proiecte care pot transforma comunitatea noastră. Voi sunteți motorul schimbării. Iașul nostru are nevoie de viziunea și energia voastră pentru a progresa.

,,Sunt alături de voi, vă susțin inițiativele și vă încurajez să vă implicați în cât mai multe proiecte care să schimbe fața Iașului nostru drag! Am încredere în faptul că viitorul nostru și al țării este pe mâini bune, iar când mă uit la voi, simt o bucurie imensă!”

Am toată încrederea că viitorul este în mâini bune. Privindu-vă pe voi, tinerii noștri, nu pot să nu simt o imensă bucurie și speranță. Vă mulțumesc pentru optimismul, ambiția și entuziasmul vostru. De asemenea, vă urez încă o dată La Mulți Ani, plini de realizări frumoase!

Vezi și: Parc fotovoltaic la Rădăuți.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...