Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Rețea de canalizare în comuna Ciocani

Rețea de canalizare în comuna Ciocani. Ministerul Dezvoltării a semnat un contract de finanțare de 22.668.498 lei pentru înființarea unei rețele de canalizare în comuna Ciocani, județul Vaslui. Fondurile provin din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, care are ca scop modernizarea și dezvoltarea infrastructurii locale.

În județul Vaslui, din cele 178 de cereri de finanțare primite, 134 au fost aprobate, având o valoare totală de 1.444.627.056 lei. Aceasta reprezintă aproximativ 58% din valoarea totală a solicitărilor.

Citește și: Rambursăm bani fermierilor

Rețea de canalizare în comuna Ciocani

Programul „Anghel Saligny” dispune de un buget de 50 miliarde de lei pentru următorii șapte ani și se axează pe investiții în infrastructură. Acesta funcționează similar cu Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Dar introduce modificări în modul de depunere a proiectelor, realizare a investițiilor și decontare a cheltuielilor.

Investițiile aprobate vor contribui semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de trai și dezvoltarea infrastructurii în comunitățile beneficiare.

Investițiile aprobate prin acest program vor avea un impact semnificativ asupra calității vieții locuitorilor din comunitățile beneficiare. Acest lucru va contribui la dezvoltarea infrastructurii locale și la îmbunătățirea condițiilor de trai. Rețeaua de canalizare din comuna Ciocani reprezintă un pas important în acest sens, asigurând accesul la servicii moderne de utilități publice pentru locuitorii din zonă.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....