Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Școli dotate cu mobilier și materiale didactice

Școli dotate cu mobilier și materiale didactice. Primăria comunei Miroslava, județul Iași, a semnat un contract pentru dotarea cu mobilier și materiale didactice a Școlilor Gimnaziale „Colonel Constantin Langa” și „Dimitrie Anghel” din Cornești-Miroslava, folosind fonduri PNRR. Contractul, atribuit firmei Mobilec Trust SRL Iași, prevede livrarea produselor până la începutul lunii noiembrie. Această acțiune urmează achiziției recente de echipamente digitale pentru aceleași unități de învățământ.

Prin acest proiect vor fi dotate:

  • cinci săli de clasă/grupe de grădiniță,
  • două laboratoare multidisciplinare,
  • două cabinete de asistență psihopedagogică cu mobilier,
  • materiale didactice și echipamente specifice.

Citește și: Ziua comunei Bălțați va fi sărbătorită pe 1 septembrie

Achizițiile includ seturi de mobilier școlar, dulapuri, mese laborator, atlase, table magnetice, instrumente educaționale și materiale pentru logopedie. De asemenea, vor fi cumpărate un sistem solar magnetic, un corp uman magnetic și un schelet uman mobil.

Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale” este finanțat prin Componentele 15 – Educație din Planul Național de Redresare și Reziliență, având o valoare de 1.325.230 lei și o durată de implementare de 17 luni. La final, vor fi dotate două laboratoare de informatică, 28 de săli de clasă, un laborator de științe și două cabinete psihopedagogice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...