Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Lucrările de reabilitare termică și eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Petru Poni” sunt în desfășurare conform planului

Lucrările de reabilitare termică și eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Petru Poni” sunt în desfășurare conform planului.

Lucrările de reabilitare termică și eficientizare energetică a Liceului Tehnologic „Petru Poni” continuă în ritm normal.

Acestea sunt executate de asocierea SC Alconf SRL – SC Casa Design SRL în cadrul unui contract în sumă de 3.889.943,17 lei. Companiile trebuie să termine lucrările până la sfârșitul acestui an.

Valoarea totală a proiectului este de 5.926.010,47 lei, iar suma provine din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 5: „Valul Renovării”.

La începutul lunii aprilie, primarul Mihai Chirica a semnat ordinul de începere a serviciilor de dirigenție de șantier pentru lucrările de reabilitare termică și eficientizare energetică la Liceul Tehnologic „Petru Poni”.

Citește și Lucrările la breteaua care va lega satele Balciu, Cornești, Proselnici și Vorovești de șoseaua de centură au fost demarate

Cu fonduri europene din PNRR municipalitatea are proiecte de reabilitare termică și eficientizare energetică pentru 14 unități de învățământ (grădinițe, școli și licee), cu lucrări prevăzute, în total, la 21 de corpuri de clădire.

Valoarea totală a celor 14 proiecte este de 129.540.160,55 lei, circa 26,32 milioane euro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...