Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Vezi aici când vor fi finalizate asfaltările pe șoseaua Bucium

Vezi aici când vor fi finalizate asfaltările pe șoseaua Bucium.

Asfaltările pe șos. Bucium ar urma să fie finalizate până pe 1 octombrie, lucrările pe bd. Poitiers vor începe 20 august, iar pasajul Socola șantierul va debuta în luna noiembrie, conform unei informări transmise de Primăria Iași, la solicitarea ZDI.

De asemenea, pe 15 septembrie ar urma să fie finalizate lucrările pentru modernizarea sistemului de iluminat public și a trotuarelor. Data de 15 septembrie este un termen intermediar și pentru asfaltări pe șos. Bucium: Primăria susține că până în această zi va fi asfaltat tronsonul până la șos. Bârnova, iar în ultima jumătate a lunii septembrie se va lucra pe celălalt sector.

Citește și Medalie de bronz la Olimpiada Internaţională „Ştiinţele Pământului” pentru o elevă de la Colegiul Național din Iași

Situația contractelor semnate pentru zona Bucium

  • august 2022: Conest și-a adjudecat lucrarea pentru modernizarea șos. Bucium pentru suma de 18,5 milioane lei. Termen de finalizare: 19 luni [nerespectat]. Cele mai „ample” lucrări din ultimii doi ani au fost la podul Bucium (peste cursul de apă Vămășoaia), un podeț de 19 metri lungime și 20 metri lățime – nici până în ziua de astăzi aceste lucrări nu au fost finalizate.
  • august 2023: Conest și-a adjudecat lucrarea pentru modernizarea pasajului Socola pentru suma de 35 milioane lei. Termen de finalizare: 18 luni. Gradul de execuție a proiectului este de 1% la un an de la semnarea contractului.
  • septembrie 2023: Elba Com și-a adjudecat contractul pentru sistemul de iluminat. Valoare: 6,2 milioane lei, termen – 6 luni [nerespectat]
  • iunie 2024: Conest și-a adjudecat lucrarea pentru modernizarea bd. Poitiers. Termen – 15 luni, iar valoarea contractului se ridică la 37,3 milioane lei, scrie apix.ro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Sâmbătă, 28 octombrie, echipa Poli Iași va...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Pe 20 și 21 noiembrie, conducerea RA...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Începând de luni, 28 octombrie, trenul de...
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Primarul Marius Pintilie a făcut anunțuri importante...