Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Modernizare a școlii din Orbeni

Modernizare a școlii din Orbeni. Peste 160 de copii din Orbeni vor avea ocazia să frecventeze una dintre cele mai moderne unități educaționale din mediul rural. Toate acestea grație unei investiții de 3 milioane de lei.

Proiectul, derulat de Primăria Orbeni, a inclus reabilitarea completă a clădirii vechi din anii ’70. Aceasta a fost eficientizată energetic și dotată cu mobilier și echipamente școlare de ultimă generație. Aceste îmbunătățiri vor oferi elevilor un mediu de învățare mult mai confortabil și adaptat cerințelor contemporane. Totodată vor contribui și la creșterea performanțelor educaționale ale acestora.

Citește și: Neamț: Papagal salvat de pompieri

În plus față de investițiile în infrastructura școlară, administrația primarului Costel Popa a acordat o atenție deosebită sectorului medical. Acesta a asigurat că locuitorii din Orbeni beneficiază de servicii de sănătate adecvate și moderne.

Europarlamentarul Dragoș Benea a subliniat că succesele obținute în Orbeni sub conducerea primarului Costel Popa sunt un exemplu de cum o viziune clară și un angajament față de binele comunității pot aduce schimbări semnificative și durabile.

Într-o perioadă în care investițiile în educație și sănătate sunt mai importante ca niciodată, realizările administrației Popa oferă un model de urmat pentru alte comunități din regiune și nu numai.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Lucrările pentru cel mai mare parc eolian...

octombrie 25, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a participat ieri la...

octombrie 25, 2024

Un angiograf de ultimă generație, extrem de...