Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

 Marcel Ciolacu a anunțat că a luat decizia să candideze la președinția României

Marcel Ciolacu a anunțat că a luat decizia să candideze la președinția României. Marcel Ciolacu a informat marți membrii PSD, printr-un mesaj intern, că a decis să candideze la președinția României. Toate acestea după consultări ample cu colegii săi de partid. El a dorit ca aceștia să afle direct de la el despre intenția sa. El a subliniat că această decizie importantă va fi discutată detaliat la Congresul PSD de sâmbătă. În cadrul acestui eveniment, Ciolacu va prezenta planul său pentru viitorul României, cu obiectivul de a recâștiga președinția, un post pe care PSD nu l-a mai deținut de două decenii.

Ciolacu a accentuat că echipa PSD este cea mai bună pentru a guverna România și că are încredere în sprijinul colegilor săi pentru a duce la îndeplinire acest proiect ambițios.

Citește și: Referitor la sistarea furnizării agentului termic în municipiul Iași

Pe lângă mesajul intern, el a pregătit și un videoclip. În acest clip își va anunța public candidatura. El va sublinia că este pregătit să fie președintele tuturor românilor. Totodată va contribui la un viitor sigur și prosper pentru țară.

Acest anunț vine într-o săptămână crucială pentru PSD, deoarece la Congresul de sâmbătă se va decide oficial candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din acest an. De asemenea, Ciolacu a lansat o platformă program pentru dezvoltarea României, construită pe ideile venite de la cetățeni, care va servi ca fundament pentru administrarea țării în următorii patru ani.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...