Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Parcuri noi de joacă

Parcuri noi de joacă. Primăria Comunei Miroslava a finalizat recent un proiect important pentru comunitate, inaugurând cinci parcuri de joacă în satele

  • Brătuleni, Vorovești, Proselnici, Cornești și Ciurbești

Aceste spații de recreere au fost amenajate cu fonduri locale, totalizând aproximativ 800.000 de lei. Autoritățile locale subliniază importanța păstrării acestora în stare bună de funcționare și curate, apelând la cetățeni să contribuie la bunul lor mers.

Fiecare dintre cele cinci locuri de joacă este dotat cu diverse facilități atractive pentru copii, inclusiv un complex de joacă, hărți cu locuri de odihnă, un balansoar inedit în formă de caracatiță și unul clasic pe arcuri, fiecare decorat cu figurine tridimensionale, cum ar fi ursuleți și elefanți. Aceste dotări sunt menite să ofere o experiență plăcută și sigură pentru micii utilizatori.

Citește și Chiriile din Iași continuă să fie tot mai scumpe. Care este cea mai scumpă zonă din oraș

Lucrările de amenajare au fost realizate conform unui proiect tehnic care include etape de pregătire a terenului, cum ar fi înlăturarea stratului superior existent, construirea unui strat de fundație și turnarea unui paviment elastic de tip tartan, asigurând astfel un mediu de joacă sigur și confortabil pentru copii.


Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...