Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Start la înscrierea în clasele pregătitoare

Start la înscrierea în clasele pregătitoare. Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Bacău a anunțat părinții și tutorii legali ai copiilor care vor fi înscriși în clasa pregătitoare pentru anul școlar 2024-2025 cu privire la etapele importante ale procesului de înscriere, conform Ordinului Ministrului Educației nr. 4019/2024.

Înscrierea se va desfășura între 1 august și 2 septembrie 2024. De asemenea, părinții sau reprezentanții legali ai copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august 2024, dar care nu au fost încă înscriși, sunt invitați să depună cererile de înscriere la sediul ISJ Bacău. Această etapă se adresează exclusiv celor care nu au participat la etapele anterioare de înscriere.

Citește și: Vaslui: Se caută ”scurgerea” subiectelor de la Bac

După finalizarea perioadei de depunere a cererilor, ISJ Bacău va centraliza și soluționa cererile între 2 și 6 septembrie 2024. În această etapă, inspectoratul va analiza fiecare situație ținând cont de interesul superior al copilului. De asemenea, se va asigura că toți elevii sunt repartizați corespunzător.

ISJ Bacău accentuează că toate deciziile de repartizare și înscriere a copiilor în clasa pregătitoare vor respecta interesul superior al acestora, pentru a le oferi un mediu educațional adecvat. Părinții și tutorii sunt sfătuiți să aibă toate documentele necesare pregătite și să depună cererile în termenele stabilite, pentru a evita întârzieri sau complicații.

Inspectoratul este disponibil pentru a oferi informații și asistență pe parcursul acestui proces de înscriere.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....