Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Botoșani: Primar condamnat la închisoare

Primar condamnat la închisoare. Fostul primar al comunei Stăuceni, Relu Burlacu, a fost condamnat la închisoare cu executare. Toate acestea pentru o perioadă de 2 ani și 8 luni. Acesta a fost condamnat după ce nu a respectat obligațiile stabilite în urma unei condamnări anterioare. În prima fază, Judecătoria Botoșani l-a condamnat la închisoare cu suspendare pentru distrugere, fiind acuzat că a vandalizat mașina cumnatului său. Sentința a fost menținută de Curtea de Apel Suceava, care a confirmat și obligația acestuia de a plăti daune materiale în valoare de 32.000 de lei, precum și cheltuielile de judecată.

Citește și: Bacău: Pietoni și bicicliști pe aceiași pistă

Din nefericire pentru Burlacu, acesta nu a achitat decât o mică parte din suma datorată, ceea ce a dus la revocarea suspendării pedepsei și la executarea acesteia în regim de detenție.

Decizia Judecătoriei Botoșani a fost contestată, însă astăzi, Tribunalul a respins contestația, menținând astfel hotărârea de încarcerare. Acest caz subliniază consecințele serioase ale nerespectării obligațiilor impuse de instanță și relevă impactul acțiunilor personale asupra unei cariere politice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....