Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Simion comentează anunțul candidaturii lui Ciolacu

Simion comentează anunțul candidaturii lui Ciolacu. George Simion, liderul AUR, a reacționat rapid la anunțul candidaturii lui Marcel Ciolacu la președinția României. Simion a comentat direct la postarea liderului PSD, spunând: „Va fi o plăcere să te bat în turul 2! Bine că ai și tu un plan.” Comentariul său a atras rapid sute de reacții și zeci de comentarii.

Simion a făcut aluzie la Planul pentru România anunțat de Ciolacu. Acesta a insinuat că Marcel Ciolacu ar copia idei din Planul Simion pentru România, lansat anterior de liderul AUR. Marcel Ciolacu, președintele PSD și premierul României, și-a anunțat marți candidatura la alegerile prezidențiale, declarând că decizia a fost luată după consultări cu românii, familia sa și colegii din partid.

Citește și Festivalul Familiei în Parcul Expoziției din Iași, în data de 8 septembrie

În mesajul său, Ciolacu a subliniat că este pregătit să își asume responsabilitatea de a fi „președintele tuturor românilor,” și că are încrederea că poate contribui la viitorul țării, promițând stabilitate și bunăstare. El a mai menționat că va prezenta Planul său pentru România la Congresul de sâmbătă, unde va solicita sprijinul colegilor din PSD pentru a câștiga alegerile prezidențiale.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!