Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

FILIT 2024 recrutează voluntari. Cei interesați se pot înscrie până pe 30 august

FILIT 2024 recrutează voluntari. Cei interesați se pot înscrie până pe 30 august.

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT, ce se va desfășura între 23 și 27 octombrie 2024, își deschide porțile pentru recrutarea voluntarilor. Cei interesați pot să se înscrie completând formularul disponibil pe site-ul festivalului, până la data limită de 30 august 2024.

După finalizarea procesului de selecție, care va avea loc în luna septembrie, voluntarii selectați vor fi contactați de coordonatori și vor participa la sesiuni de pregătire. Aceștia vor avea oportunitatea de a contribui la organizarea festivalului în diverse departamente, precum Invitați,

Evenimente, Serile FILIT, Casa FILIT 1 & 2, Comunicare & Promovare, Foto-Video. Printre criteriile de selecție se numără disponibilitatea de timp, cunoașterea limbilor străine, vârsta (minim 16 ani), experiența anterioară în voluntariat și abilitățile practice. FILIT, organizat de Muzeul Național al Literaturii Române Iași și susținut de Consiliul Județean Iași, este unul dintre cele mai importante festivaluri de literatură din Europa.

Citește și Noaptea muzeelor la sate, un proiect fără precedent în spațiul cultural european

Anul acesta, festivalul va aduna sute de personalități din domeniul cultural contemporan. Inclusiv scriitori, traducători, editori, organizatori de festivaluri, critici literari, librari, distribuitori de carte, manageri, jurnaliști și artiști.

Pentru mai multe informații și actualizări, vizitați site-ul filit-iasi.ro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...