Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Debutează programul „Litoralul pentru toți”

Debutează programul „Litoralul pentru toți”. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a anunțat lansarea unei noi ediții a programului „Litoralul pentru toți”. Acesta va avea loc între 1 și 30 septembrie 2024. Acest program oferă turiștilor posibilitatea de a se caza în hotelurile din stațiunile românești de la Marea Neagră la tarife considerabil reduse. Toate acestea cu prețuri mai mici cu până la 70% față de cele din sezonul de vârf.

În fiecare an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoral se alătură acestui program. Până în prezent, peste 57 de unități de cazare s-au înscris, oferind aproximativ 6.000 de locuri pe noapte.

Vezi și: Magazin Penny amendat cu 50.000 de lei.

FPTR estimează că numărul hotelurilor participante va depăși 80, ceea ce va aduce totalul locurilor disponibile la 8.000 pe noapte.

Turiștii pot beneficia de oferte atractive. Beneficiind de prețuri care încep de la 38 de lei pe noapte pentru o cameră la un hotel de 2 stele în Eforie Nord. În Mamaia, tarifele pornesc de la 77 de lei pe noapte la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, prețurile încep de la 60 de lei pe noapte. Pentru cei interesați de pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile de la 210 lei pe noapte la un hotel de 3 stele în Venus.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!