Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

În seara aceasta începe festivalul GFEST 2024

GFEST 2024 este un festival inovator dedicat tinerilor din Iași. Acesta se va desfășura între 22 și 25 august 2024, în intervalul orar 17:00-20:00, în Parcul Grupul Statuar al Voievozilor, lângă Casa de Cultură a Studenților.

Acest eveniment este organizat de:

  • Asociația Studenților Chimiști Ieșeni,
  • Clubul Fabrica de Voluntari,
  • Clubul Susține Artiștii Ieșeni,

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Casei de Cultură a Studenților Iași, oferă tinerilor oportunități variate de petrecere a timpului liber printr-o serie de activități interactive desfășurate la standuri special amenajate.

Citește și: Debutează programul „Litoralul pentru toți”

GFEST 2024 urmărește să încurajeze implicarea tinerilor în activități de educație nonformală, promovând interacțiunea cu organizații și instituții locale care se concentrează pe această categorie de vârstă. Festivalul va include ateliere, prezentări și activități recreative, toate concepute pentru a stimula creativitatea și implicarea comunității.

Festivalul va începe în această seară la ora 17:00 și va continua cu un concert în aer liber în Piața Voievozilor. Scena care este lângă Casa de Cultură a studenților va putea permite tuturor să admire ce au pregătit artiștii ieșeni. Printre artiștii care vor cânta în această seară se regăsesc atât trupe cât și soliști, care vor aborda diverse genuri muzicale. printre ei se numără:

Liliana& Iulian

Tupa FAPT

Ștefania

Pentru informații suplimentare și pentru a consulta programul complet, vizitați paginile noastre de Facebook, Instagram și TikTok.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...