Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Noi proiecte de investiții pentru județul Iași

Noi proiecte de investiții pentru județul Iași.

Consiliul Județean se reunește, pe 28 august, în ședință ordinară, având pe ordinea de zi peste 20 de proiecte de hotărâre. Plenul urmează să aprobe dotarea cu aparatură și echipamente medicale a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. N. Oblu, prin atragerea unei finanțări europene din Programul Sănătate.

Valoarea totală a investiției a fost estimată la 14,9 milioane de lei.

Va fi supus, de asemenea, la vot proiectul care vizează „Construirea şi dotarea Institutului Regional de Medicină Cardiovasculară Iași”. Toate acestea în vederea finanţării prin Programul Naţional de Investiţii în infrastructura unităţilor spitaliceşti. Precum şi acordul de parteneriat între Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iaşi şi U.A.T. Judeţul Iaşi prin Consiliul Judeţean Iaşi.

Noi proiecte de investiții pentru județul Iași

Citește și Iași Music Experience, 28-29 august 2024, în Grădina Palas

În cadrul ședinței ordinare de pe 28 august, consilierii județeni vor aproba și acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Iași Amaliei Bereș. Aceasta este o tânără canotoare medaliată cu aur la Paris. De asemenea, acest titlu va fi oferit și Mădălinei Bereș, canotoare multiplu medaliată la campionate europene, mondiale și la Jocurile Olimpice din 2016.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!