Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Terenul de sport pentru copii și tineret din Valea Lupului a fost modernizat

Terenul de sport pentru copii și tineret din comuna Valea Lupului a fost recent modernizat. Această îmbunătățire face parte dintr-un proiect finanțat prin Programul Județean de Dezvoltare Economico-Socială.

Proiectul a fost implementat de Consiliul Județean Iași și a fost finalizat cu succes. Investiția include noi echipamente și infrastructură modernă, oferind condiții mai bune pentru activitățile sportive ale tinerilor și copiilor. Consiliul Județean Iași continuă să se angajeze în dezvoltarea infrastructurii locale pentru a sprijini comunitatea. Terenul de sport modernizat va contribui la promovarea unui stil de viață activ și sănătos în Valea Lupului.

Citește și Noi proiecte de investiții pentru județul Iași

Terenul de sport pentru copii și tineret din comuna Valea Lupului a fost recent modernizat. Investiția a fost de peste 240.000 de lei. Finanțarea a fost acordată din bugetul propriu al Consiliului Județean Iași.

Proiectul vizează îmbunătățirea facilităților sportive pentru tineri și copii. Modernizarea terenului include noi echipamente și infrastructură. Autoritățile locale subliniază importanța acestui proiect pentru comunitate.

Terenul de sport va oferi acum condiții mai bune pentru activitățile fizice și recreative. Investiția reflectă angajamentul Consiliului Județean Iași față de dezvoltarea infrastructurii locale. Comunitatea a primit cu entuziasm această îmbunătățire, care va sprijini sănătatea și buna dispoziție a celor tineri.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...