Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Investiții la Apavital: pavilion administrativ la Podu Iloaiei, sediu operațional și un centru de relații cu publicul la Iași

Investiții la Apavital: pavilion administrativ la Podu Iloaiei, sediu operațional și un centru de relații cu publicul la Iași.

ApaVital continuă să își extindă infrastructura cu două noi proiecte importante în județul Iași.

La Podu Iloaiei, compania va construi un pavilion administrativ, în timp ce la Iași va ridica un sediu operațional și un centru de relații cu publicul.

Recent, Consiliul Județean Iași a dat undă verde pentru demolarea construcțiilor existente pe terenul din Podu Iloaiei, unde va fi ridicat pavilionul administrativ. Inițial, ApaVital a lansat o licitație pentru aceste lucrări de demolare acum șase luni, iar singura ofertă a fost depusă de o asociere de firme cu sediul în Războieni.

Demolarea și valorificarea materialelor rezultate vor fi responsabilitatea ApaVital. Contractul, dacă va fi semnat, va avea o durată de doi ani.

Citește și Elevii navetiști vor primi bani de la CJ în sedința ordinară de miercuri

La Iași, pe strada Cazărmilor, compania de apă intenționează să construiască un sediu operațional modern. Tot aceasta, dorește și construirea unui centru de relații cu publicul, pe un teren de peste 30.000 mp. ApaVital va obține toate avizele și autorizațiile necesare pentru aceste lucrări. Proiectul are un orizont de finalizare estimat la 5-6 ani, reflectând complexitatea și amploarea investiției.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...