Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: Primăria demarează ultima etapă de cosire a spațiilor verzi

Primăria Piatra-Neamț a anunțat demararea ultimei etape a lucrărilor de cosire din acest an, programate să înceapă în cartierul Precista începând de azi, 26 august, și să se finalizeze în luna octombrie. Lucrările vor include cosirea ierbii în cartierele Mărăței, Dărmănești, Speranța, Văleni, și alte zone publice ale orașului.

În săptămâna în curs, echipele specializate se vor concentra pe cosirea în zonele de ieșire din oraș, cum ar fi strada 1 Decembrie 1918 și bulevardul General N. Dăscălescu. De luni, 26 august, lucrările vor continua în cartierul Precista, iar apoi se vor extinde în alte zone menționate.

Vezi și: Modificări de circulație pe străzile din Piatra Neamț.

În plus față de cosire, Primăria va efectua și lucrări de tundere a gardurilor vii și a arbuștilor ornamentali din perimetrul asociațiilor de proprietari, parcuri și aliniamente stradale. Sunt prevăzute tratamente fitosanitare și foliare pentru combaterea dăunătorilor, igienizarea arborilor, și curățarea pavelelor de vegetația nedorită.

Vor fi implementate măsuri suplimentare pentru îmbunătățirea esteticii și sănătății spațiilor verzi, inclusiv întreținerea și revitalizarea plantelor și arborilor. Aceste măsuri au ca scop creșterea calității mediului urban și asigurarea unui aspect plăcut al orașului pentru locuitori și vizitatori.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...