Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Campanie de sterilizare gratuită pentru câini

Campanie de sterilizare gratuită pentru câini. Primăria comunei Holboca desfășoară, în perioada 1 august – 30 septembrie, o campanie gratuită de sterilizare a câinilor, cu un număr limitat de 200 de locuri disponibile. Campania este complet finanțată din bugetul local și are ca scop principal reducerea numărului de câini fără stăpân și prevenirea înmulțirii necontrolate a acestora.

Acțiunea se adresează tuturor locuitorilor comunei Holboca care dețin câini. Această acțiune oferă posibilitatea de a steriliza gratuit atât masculii, cât și femelele.

Citește și Gradul de promovabilitate înregistrat în Iași la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a fost de 28,99%

Procesul de sterilizare include nu doar intervenția chirurgicală propriu-zisă, ci și tratamentul postoperator, care constă în administrarea de antibiotice și antiinflamatoare injectabile.

Programările sunt obligatorii și se fac la cabinetul veterinar partener. Iar pentru a beneficia de această facilitate, proprietarii trebuie să prezinte cartea de identitate care atestă domiciliul în comuna Holboca. Campania urmărește să sprijine comunitatea în gestionarea responsabilă a animalelor de companie. De asemenea, dorește să contribuie la îmbunătățirea siguranței și calității vieții în comună.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...