Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Neamț: Avem oraș de Hollywood!

Avem oraș de Hollywood! Piatra-Neamț va apărea în noul sezon al documentarului „Flavours of Romania” care va fi disponibil pe Netflix anul viitor.

Municipiul Piatra-Neamț va fi inclus în noul sezon al documentarului „Flavours of Romania”, realizat de cunoscutul producător britanic Charlie Ottley, care va fi disponibil pe Netflix anul viitor.

În perioada 20-22 august, echipa de filmare a documentarului a vizitat Piatra-Neamț, capturând imagini spectaculoase ale peisajelor naturale, precum și aspecte ale patrimoniului cultural și istoric al orașului.

Mai jos, comunicatul Primăriei:

Organizația de Management al Destinației Turistice Piatra-Neamț, care promovează orașul sub brandul Hai La Piatra, a avut onoarea, în perioada 20-22 august, să îl găzduiască pe renumitul realizator de documentare Charlie Ottley, cunoscut pentru seriile de succes Flavours of Romania și Wild Carpathia.

Citește și Gradul de promovabilitate înregistrat în Iași la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a fost de 28,99%

Charlie a ajuns la Piatra-Neamț alături de echipa sa pentru a filma un nou sezon al documentarului Flavours of Romania.

Piatra-Neamț a fost aleasă ca destinație datorită peisajelor sale pitorești, a patrimoniului cultural și istoric și a ospitalității locale. 

Pe parcursul șederii echipa Flavours of Romania a fost găzduită de o locație inedită, ce îmbină confortul cu autenticitatea specifică zonei. Membrii echipei s-au bucurat de activități în natură, explorând peisajele spectaculoase și descoperind frumusețea acestei destinații.

Un alt punct forte al vizitei a fost gastronomia locală reinterpretată. Aceasta a oferit echipei lui Charlie Ottley o experiență culinară de neuitat.  

În plus, echipa a avut ocazia să descopere și să filmeze vestigiile celei mai vechi culturi din Europa – Cultura Cucuteni, urmată de o incursiune la Curtea Domnească, pe urmele lui Ștefan cel Mare. 

Piatra-Neamț a impresionat producătorul britanic, acesta declarând despre oraș că „este o bijuterie ascunsă a Moldovei”. 

Noul sezon al documentarului Flavours of Romania va fi disponibil pe Netflix anul viitor. Acesta va aduce în prim-plan frumusețile și tradițiile României. Așa cum sunt ele trăite și văzute prin ochii lui Charlie Ottley.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...