Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

 Bazin semiolimpic de inot la Galați

Bazin semiolimpic de inot la Galați. Primăria Galați a lansat licitația pentru contractul de realizare a utilităților și pregătirea terenului pentru construirea unui bazin de înot semiolimpic, cu o valoare estimată de 9,5 milioane de lei. Ofertele sunt așteptate până pe 16 septembrie 2024.

Proiectul este gestionat de Compania Națională de Investiții și include construcția unui bazin cu dimensiuni de 15,40 m x 25,02 m, având o suprafață construită de 1.289,13 mp. Construcția va include și gradene pentru spectatori, o sală de forță, o sală de gimnastică și vestiare.

Citește și: Trenuri interregionale din Polonia

Investiția totală pentru realizarea acestui complex sportiv în zona bazei Siderurgistul se estimează la aproximativ 30 de milioane de lei. Bazinul va îmbunătăți infrastructura sportivă a orașului și va oferi facilități moderne pentru înotătorii locali și pentru competiții.

În plus, proiectul este parte dintr-o inițiativă mai amplă de dezvoltare a infrastructurii sportive și de recreere în Galați. Acesta vizează creșterea accesului comunității la activități fizice și sportive. Această investiție se aliniază cu obiectivele de promovare a unui stil de viață sănătos și de susținere a sportului de performanță în regiune.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!