Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Apavital întrerupe miercuri furnizarea apei potabile la Târgu Frumos

Apavital întrerupe miercuri furnizarea apei potabile la Târgu Frumos.

În scopul realizării unor conexiuni între două conducte de apă potabilă existente, lucrarea ce se desfășoară în cadrul contractului CL – 11 – Extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Iași – axa 9: Podu Iloaiei – Târgu Frumos, parte a ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași, în perioada 2014 – 2020”,  APAVITAL S.A. va fi nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 28 august 2024, între orele 9.00 și 18.00 (ora estimată), pentru utilizatorii de pe străzile: Justiției, Eternitate, 22 Decembrie, Brăești, Buznei, Cuza Vodă, Măicuța, Grădinarilor, Nicolae Bălcescu, George Coșbuc, Tineretului și Nucăriei din orașul Târgu Frumos.

După finalizarea lucrărilor, se va efectua spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei în rețeaua de canalizare. În cazul în care problemele persistă, vă rugăm să contactați APAVITAL S.A.. O echipă specializată va interveni pentru a rezolva situația.

Citește și Spectacolul de muzică „Horile lumii”, susţinut de artistul Grigore Leşe, joi, în Parcul Copou

De asemenea, la reluarea furnizării apei, este posibil ca aceasta să aibă o turbiditate mai mare. Așa că vă recomandăm să lăsați robinetul deschis câteva minute pentru a permite apei să revină la parametrii normali de potabilitate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Posturi vacante la Compania de Transport Public...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul Iași face angajări. Vezi ce posturi...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...