Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Comuna Hălăucești în sărbătoare

Comuna Hălăucești în sărbătoare. Primăria și Consiliul Local al Comunei Hălăucești invită publicul la Hramul Comunei, un eveniment special care va avea loc pe 7 și 8 septembrie, începând cu ora 18:00, în zona Bâlciului. Această sărbătoare promite două seri pline de distracție și muzică, cu spectacole susținute de artiști renumiți, printre care Dănuț Onoiu, Ion Paladi, Andreea Haisan, Mihaela Gurău, formația Chihlimbar, Cristinel Iordachioia, Andrei Bălan și trupa Real Band. Evenimentul va fi prezentat de Sabina Japalela, care va contribui la o atmosferă plăcută și interactivă, menită să întrețină publicul pe tot parcursul serii.

Vezi și: Avem oraș de Hollywood!

Pe lângă concertele live, participanții se vor putea bucura de diverse activități recreative și de gastronomie locală, într-un cadru festiv. Hramul Comunei Hălăucești este o sărbătoare deosebit de importantă pentru comunitatea locală. Hramul oferă o oportunitate excelentă pentru locuitori și vizitatori de a se reuni și de a celebra tradițiile și valorile comunei.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de momente de socializare și voie bună. Organizatorii se așteaptă la o participare numeroasă. Evenimentul va aduce comunitatea împreună. De asemenea va oferi și prilejul de a savura muzica bună, mâncarea tradițională și diverse activități recreative. Toate acestea într-un spirit de celebrare și bucurie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...