Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Tabăra de vară pentru elevii din Târgu Frumos

Tabăra de vară pentru elevii din Târgu Frumos. Între 20 și 25 august, Primăria orașului Târgu Frumos a organizat o tabără de vară la Eforie Nord, dedicată unui grup de 150 de elevi cu performanțe academice remarcabile. Participanții au fost câștigători de premii la olimpiade și concursuri, precum și elevi cu oportunități limitate, selectați de la Liceul Teoretic „Ion Neculce” și Școlile Gimnaziale „Garabet Ibrăileanu” și „Ion Creangă”.

Tabăra a oferit un program diversificat de activități educative și recreative. Elevii au petrecut timp la plajă, s-au plimbat cu barca și au participat la jocuri de societate. De asemenea, au explorat bogățiile culturale ale Constanței, cu vizite la:

  • Muzeul de Artă,
  • Muzeul de Istorie Națională și Arheologie.

Citește și Gradul de promovabilitate înregistrat în Iași la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat a fost de 28,99%

O excursie la Techirghiol și participarea la un spectacol de circ au adăugat un plus de diversitate experienței.

Un moment special al taberei a fost întâlnirea cu Adrian Mutu. Acesta le-a împărtășit elevilor sfaturi valoroase despre importanța muncii în echipă și a pasiunii în atingerea succesului. Tabăra s-a încheiat cu două evenimente memorabile: competiția „Vacanță de vis” și spectacolul de talente „Târgu Frumos are talent”, unde elevii și-au demonstrat abilitățile artistice.

Această tabără de vară a fost mai mult decât o simplă vacanță; a fost o oportunitate de învățare și dezvoltare personală pentru elevii participanți. Evenimentul a lăsat amintiri de neuitat și a consolidat legăturile între tinerii talentați din Târgu Frumos. Acesta a oferit o experiență care îi va inspira pe viitor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

O nouă încercare de vânzare a bunurilor...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...