Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Umbrărescu vrea o ”felie” din A8

Umbrărescu vrea o ”felie” din A8. Constructorul băcăuan Dorinel Umbrărescu a depus o ofertă pentru construirea lotului Pipirig – Vânători Neamţ (Leghin) din cadrul Autostrăzii A8 (Autostrada Unirii), având în vedere că a mai câștigat și secțiunea 3, Leghin-Târgu Neamț.

Potrivit directorului general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, pentru proiectarea și execuția acestui lot au fost depuse trei oferte. Ofertele provin din următoarele asocieri:

  1. Asocierea Danlin XXL SRL (lider) – Intertranscom Impex SRL – Mithras Build SRL (România)
  2. Asocierea Ozaltin Insaat Ticaret VE Sanayi AS (lider) – Infravis SRL (Turcia – România)
  3. Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL – Euro-Asfalt d.o.o. (România – Bosnia-Herțegovina)

Citește și: Costul alegerilor prezidențiale din România se ridică la 1,39 miliarde de lei

Contractul, care este finanțat prin Programul Transport, are o valoare maximă de 3,38 miliarde lei (fără TVA) și o durată totală de 48 de luni, care include 12 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuție.

Traseul are o lungime de 19,3 kilometri și va include construit șapte tuneluri cu o lungime totală de 1,44 kilometri. Printre acestea se numără tuneluri bidirecționale și unidirecționale la diferite lungimi, situate în apropierea localităților Pîțîligeni și Stînca.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....