Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Minciuna PNL, desființată de judecători. Achiziția spitalului de la Lețcani a fost perfect legală

Minciuna PNL, desființată de judecători. Achiziția spitalului de la Lețcani a fost perfect legală. Achiziția spitalului de la Lețcani pentru pacienții cu COVID a fost legală și oportună, prețul corect, procedura transparentă,  pe litera legii. Și nu o spun eu, ci judecătorii Curții de Apel Suceava care au consfințit că legislația a fost respectată întocmai.
Demontez, astfel, cea mai mare minciună care a fost vehiculată în spațiul public la adresa mea. Au fost nenumărate atacuri mârșave, instrumentate și potențate de adversarii mei politici, derulate pe parcursul mai multor ani. Membrii familiei mele au fost supuși unei teribile presiuni psihice. Mi-a fost afectată cariera în serviciul public, imaginea de om politic. Motivarea sențintei de la Suceava demonstrează ceea ce am susținut eu permanent: totul a fost organizat ca la carte. Ca președinte al Consiliului Județean am acționat întotdeauna corect și cu bună-credință în folosul Iașului și al ieșenilor.

Citește și: Decizii ale Guvernului


Principalele concluzii desprinse din sentința judecătorească:



1. Procedura de achiziție a spitalului (documentația de atribuire, comisia de evaluare, deliberarea) a fost întrutotul legală

2. Au fost respectate principiile tratamentului egal și al transparenței

3. Cumpărarea spitalului a fost nu numai oportună, dar și necesară în context pandemic

4. Nu a fost constatată nicio încălcare a legislației în materia achizițiilor publice

5. Containerele, echipamentele și aparatura medicală au fost aduse la parametrii tehnici corespunzători

În final, am un mesaj pentru adversarii mei politici. În toate pozițiile publice pe care le-am ocupat, am respectat LEGEA. O cunosc și mă supun ei, spre deosebire de gașca de penali PNL care are frisoane numai la auzul cuvântului LEGE. Îi anunț pe liberalii ieșeni că, în continuare, voi demasca orice ilegalitate și orice faptă de corupție în care vor fi implicați. Tinichelele penale pe care le târâie după ei fac un zgomot asurzitor și deranjează întreaga comunitate ieșeană. Un lucru este cert: LEGEA le va veni de hac.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...