Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

LeBron James preferă ca fiul său, Bronny, să nu îl numească „tată” pe terenul de joc

LeBron James a explicat că, deși împărtășește terenul de joc cu fiul său, Bronny James, pentru a menține un climat profesional, a decis că în timpul meciurilor și antrenamentelor nu trebuie să i se adreseze cu „tată”. LeBron a afirmat că acest lucru este esențial pentru a nu afecta dinamica echipei. Și de asemenea, pentru a se asigura că relația lor nu interferează cu performanța pe teren. În afara terenului, însă, relația lor părintească revine la normal, iar acasă, în momentele private, LeBron este cu adevărat „tată”.

În plus, LeBron a menționat că această separare va ajuta la menținerea unei atmosfere de muncă profesională. Și că, deși pentru el este o adaptare ușoară, Bronny va trebui să facă ajustări.

Citește și: Amenzi de 40.000 de lei aplicate de Protecția Consumatorilor

LeBron a subliniat că este important pentru echipă ca toți jucătorii să aibă aceeași abordare serioasă în timpul jocurilor.

LeBron James a continuat să sublinieze că această decizie reflectă angajamentul său față de echipă. Și totodată, dorința de a menține standarde ridicate de profesionalism. După ce Bronny a fost draftat de Los Angeles Lakers pe poziția 55 și LeBron și-a prelungit contractul cu încă doi ani. Familia James este pregătită pentru această nouă etapă. LeBron a adăugat că succesul echipei și realizările recente, inclusiv medalia de aur câștigată de echipa națională la Jocurile Olimpice de la Paris, sunt dovezi ale angajamentului și muncii depuse în sportul de înaltă performanță.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!