Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Vaslui: Cu deținuții la manastire

Cu deținuții la manastire. Pentru a ieși din rutina activităților de zi cu zi, mai multe persoane private de libertate din Penitenciarul Vaslui au vizitat, în această săptămână, Mănăstirea Florești.

Vizita a făcut parte din activitatea „Libertate prin credință”, organizată de Sectorul Reintegrare Socială al Penitenciarului, cu scopul de a forma o atitudine corectă față de regulile de conviețuire socială și de a contribui la dezvoltarea personală a participanților spre o reintegrare facilă în societate.

Citește și: Azi se afișează rezultatele finale ale celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului

Cu deținuții la manastire

„Marți, 27 august, zece persoane private de libertate, custodiate de Penitenciarul Vaslui, au participat la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur. Aceasta a fost oficiată de către PC Preot Arhimandrit Iezechiel Hariton și Preotul Capelan Ioan Agarici. De asemenea, aceasta a avut loc la Mănăstirea «Sfântul Prooroc Ilie» Florești.

Aceștia s-au închinat la icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni și la sfintele moaște din Biserică. La finalul Sfintei Liturghii au ascultat cuvântul de învățătură rostit de către PC Părinte Iezechiel. Aceștia au vizitat muzeul mănăstirii și paraclisul acesteia cu hramul «Adormirea Maicii Domnului»”, au transmis reprezentanții Penitenciarului Vaslui.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Ciolacu – „Regiunea are nevoie urgentă de...

octombrie 25, 2024

Spitalul Județean va primi primul angiograf performant....