Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Licitație pentru prima parcare publică supraterană din Iași

Licitație pentru prima parcare publică supraterană din Iași. Licitația organizată de Primăria Iași pentru construirea primei parcări publice supraterane din zona Mușatini (Alexandru cel Bun) a atras oferte de la peste 40 de firme. Acestea fiind grupate în cinci asocieri. Valoarea contractului este de 36,7 milioane lei. Printre ofertanți se numără Strabag, lider pe piața de construcții, cu afaceri de 2,2 miliarde lei în 2023 și un parteneriat local cu Inkshape SRL. SSAB-AG din Bacău, cunoscută pentru proiecte aeroportuare, a depus ofertă alături de Bemel AG din Constanța și alți șase parteneri. Eren Cons SRL din Brașov, cu afaceri de 110 milioane lei în 2023, participă cu opt parteneri, inclusiv Concrete&Design Solutions din București.

Citește și: Victoria extremei drepte amenință stabilitatea coaliției din Germania

Katar Conneg din Vaslui, implicată în contracte cu Primăria Iași, are opt parteneri locali, inclusiv Conedil și Stood Project.

Cea de-a cincea asociere este condusă de Conest, cu un portofoliu extins în infrastructura Iașiului. Parcarea va avea demisol, parter, 4 etaje și terasă, oferind 280 de locuri, inclusiv 30 pentru mașini electrice, 24 pe terasă, 22 la demisol și 10 pentru persoane cu dizabilități. Proiectul include seminiveluri și rampe carosabile cu înclinație de 18%. Sursa: apix.ro

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...