Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Refacerea trotuarelor de pe strada 1 Decembrie va fi finalizată până la sfârșitul anului

Refacerea trotuarelor de pe strada 1 Decembrie va fi finalizată până la sfârșitul anului

Refacerea trotuarelor de pe strada 1 Decembrie va fi finalizată până la sfârșitul anului.

Lucrările de refacere a trotuarelor de pe strada 1 Decembrie din Pașcani vor fi finalizate până la finalul anului. Anunțul a fost făcut de primarul Marius Pintilie în cadrul unei recente conferințe de presă. Trotuarele au fost afectate de lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare din zonă. Potrivit primarului, companiile responsabile de lucrările de modernizare au obligația contractuală să refacă suprafețele afectate de intervențiile lor.

„Am întrebat și eu zilele acestea despre stadiul lucrărilor. Am observat că au făcut o pauză pe trotuarul de pe 1 Decembrie, au ajuns până la scările mari de lângă Poliție. Acolo au finalizat, dar trebuie să continue lucrările și pe partea cealaltă, conform obligațiilor contractuale,” a explicat primarul Marius Pintilie.

Citește și: Guvernul adoptă măsuri urgente pentru controlul pestei rumegătoarelor mici

Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor de apă și canalizare este luna decembrie a acestui an. Ca urmare, și trotuarul de pe strada 1 Decembrie trebuie finalizat până la aceeași dată. Refacerea trotuarelor face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere și pietonale din municipiul Pașcani.

Primarul a subliniat importanța respectării termenelor stabilite, subliniind că refacerea străzilor și trotuarelor este o obligație legală și contractuală. Lucrările de modernizare a infrastructurii de apă și canalizare au creat disconfort pentru locuitorii din zonă, dar autoritățile locale promit că toate zonele afectate vor fi refăcute integral.

Locuitorii așteaptă cu nerăbdare finalizarea lucrărilor, care vor îmbunătăți considerabil calitatea vieții din zonă. Finalizarea trotuarelor va oferi un spațiu pietonal sigur și modern pentru cetățenii din Pașcani. Sursa: NewsPașcani

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...