Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Atenție șoferi! Se lucrează pe mai multe străzi

Atenție șoferi! Se lucrează pe mai multe străzi. Reparații pe Strada Alexandru Șafran din Bacău începând de joi, 5 septembrie.

Începând de joi, 5 septembrie, vor demara lucrările de reparație pe strada Alexandru Șafran din Bacău. Acestea se vor desfășura între sensul giratoriu CAEX și intersecția cu drumul spre Sărată.

Pe durata lucrărilor, semnalizarea rutieră va reveni la configurația anterioară. Astfel, sensul giratoriu din intersecția cu strada Poligonului va fi temporar suspendat. Această măsură este menită să faciliteze desfășurarea lucrărilor și să asigure siguranța participanților la trafic.

Tot joi, 5 septembrie, vor începe și lucrările de asfaltare pe strada din fața Școlii nr. 10. În această zonă se vor reamenaja și trotuarele adiacente, pentru a îmbunătăți accesul pietonal. Primăria Bacău a subliniat importanța acestor lucrări pentru creșterea confortului urban și a siguranței locuitorilor.

Vezi și: Val de amenzi date de DSVSA.

În prezent, echipele de muncitori sunt active în zona TIC TAC, unde se desfășoară lucrări de modernizare. În această seară, sunt așteptate restricții temporare de circulație la intersecțiile cu străzile Carpați și Al. Tolstoi. Restricțiile vor fi implementate pentru a permite desfășurarea lucrărilor în condiții optime.

Constructorul responsabil de lucrări estimează că asfaltarea va fi finalizată până la sfârșitul nopții de joi spre vineri. Primăria Bacău îndeamnă cetățenii să fie atenți la semnalizarea rutieră temporară și să respecte indicațiile pentru a evita eventualele neplăceri.

Aceste lucrări fac parte dintr-un plan mai amplu de modernizare a infrastructurii rutiere din Bacău. Scopul acestora este de a îmbunătăți circulația și siguranța pe drumurile din oraș, contribuind astfel la creșterea calității vieții locuitorilor.


Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Lucrările pentru cel mai mare parc eolian...

octombrie 25, 2024

Premierul Marcel Ciolacu a participat ieri la...

octombrie 25, 2024

Un angiograf de ultimă generație, extrem de...