Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Aeroportul oferă noi spații comerciale pentru închiriere în terminalul T4

Aeroportul oferă noi spații comerciale pentru închiriere în terminalul T4. Aeroportul Iași a anunțat deschiderea a două noi licitații pentru închirierea de spații comerciale, ambele programate pe 20 septembrie. Două dintre spațiile disponibile sunt destinate activităților de alimentație publică, iar unul este pentru retail.

Primul spațiu de alimentație publică, cu o suprafață de aproape 530 mp, se află în zona de securitate cu acces restricționat din terminalul T4, în fluxul de plecări Schengen de la etaj. Acesta va include și o zonă de servire.

Citește și: Dreptate pentru 3,8 milioane de pensionari

Aeroportul oferă noi spații comerciale pentru închiriere în terminalul T4

Al doilea spațiu de alimentație publică are 235 mp, este situat la parter în zona de îmbarcare și va dispune de un fumoar.

Citește și: Mircea Geoană și-a dat demisia de la NATO

Spațiul destinat retailului are o suprafață de 400 mp și este amplasat la etaj, în zona de plecări Schengen. Caietele de sarcini pot fi achiziționate de la Aeroport la prețul de 100 lei per documentație. Ofertele pentru toate cele trei spații trebuie trimise până pe 13 septembrie. Spațiile pentru alimentație publică sunt scoase la licitație împreună, pe două loturi. Sursa: apix.ro

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

O nouă încercare de vânzare a bunurilor...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...