Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

VIDEO. O mulțime de lilieci au intrat în Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași

O mulțime de lilieci au intrat în Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, trecând printr-o fereastră lăsată deschisă în holul casei scării de la intrarea principală a secției.

Cererea de ajutor a fost făcută de conducerea spitalului către Asociația Pentru Protecția Liliecilor, Garda de Mediu Iași și ISU Iași, iar accesul în Secția de Cardiologie a fost temporar restricționat.

Această acțiune nu a avut efecte negative asupra pacienților sau personalului. Au fost capturate peste 200 de mamifere, care au fost ulterior eliberate în mediul lor natural.

”Colegii din Dispeceratul Integrat ISU SMURD SAJ Iaşi au sunat o persoană abilitată în domeniu, biolog, domnul Pocora Viorel. Dumnealui s-a prezentat la locul solicitării, imediat, iar echipajul de intervenţie a trecut la prinderea liliecilor, aproximativ 200 de mamifere. Mamiferele au fost predate specialistului, urmând să fie eliberate în mediul natural”, a arătat ISU Iași, potrivit news.ro.

Citește și Premiera pe țară a piesei „Haga”, în deschiderea noii stagiuni a Teatrului Național Iași

Deși un pacient susține că zeci de persoane au așteptat afară și pe holuri, managerul spitalului a declarat că a fost limitat temporar accesul în Secția de Cardiologie prin intrarea principală.

(VIDEO: ISU IAȘI)

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...