Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Încă o încercare de fraudă cibernetică la Compania de Transport Public din Iași

Încă o încercare de fraudă cibernetică la Compania de Transport Public din Iași.

Conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Iasi informează că a fost raportată o tentativă de fraudă care vizează utilizatorii serviciilor CTP. Un site neoficial, utilizând ilegal sigla Primăriei Iași și a Companiei de Transport Public Iași, a promovat carduri de transport false.

„Se încearcă o nouă fraudă cibernetică în scopul de a lua datele de pe cardurile persoanelor care accesează acest link. Vrem să atenționăm călătorii că această pagină nu este reală, este practic o escrocherie și să nu acceseze link-urile care sunt suspecte, să nu furnizeze informații personale sau financiare pe site-uri care nu sunt oficiale.

Citește și Primăria Tomești organizează Zilele Comunei 2024

Noi îi sfătuim să verifice întotdeauna adresa URL a site-ului înainte de a efectua orice tranzacție și să se informeze doar din surse oficiale, deci doar de pe pagina de Facebook oficială a companiei sau de pe site, acolo unde sunt toate ofertele tarifare pe care noi le avem la acest moment. Cred că aceasta este a treia pagină, dar aceste tentative s-au întâlnit în mai multe orașe din țară Cluj, Brașov, Galați”, a spus Carmen Ghercă, purtător de cuvânt al Companiei de Transport Public Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...