Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Handbalistele de la CSM Iași 2020 joacă primul meci pe teren propriu în Liga Florilor

Handbalistele de la CSM Iași 2020 joacă duminică primul meci pe teren propriu în Liga Florilor. În etapa a doua a Ligii Florilor, CSM Iași 2020 va disputa un meci pe teren propriu împotriva echipei CS Minaur Baia Mare. Meciul va avea loc duminică, 8 septembrie, la ora 18:00, în Sala Polivalentă „Dan Constantin Irimiciuc”. Intrarea se va face pe bază de bilete, care vor fi disponibile în ziua meciului la prețul de 25 de lei.

După meciul anterior de la București cu CSM, echipa din Iași a continuat pregătirea intensă pentru a se adapta la cerințele competiției. Antrenorul echipei a menționat că meciul cu Minaur Baia Mare este unul important și provocator. Toate acestea având în vedere experiența și calitatea adversarului.

Citește și Recital extraordinar susținut Oana Severin, Constantin Lazăr și Dumitru Florescu în Holul de Onoare al Palatului Culturii

Echipa se află într-o formă bună și a lucrat pentru a rezolva problemele legate de accidentări minore.

Este așteptată o prezență mare de spectatori, dat fiind că acesta este primul meci oficial acasă după o lungă perioadă. Echipa a făcut apel către suporteri să vină în număr cât mai mare pentru a susține jucătoarele. Meciul va fi condus de arbitrii Marian Drăghici și Ionuț Drăguț, cu Osman Yuksel din Constanța ca observator FRH.

Această partidă reprezintă o oportunitate importantă pentru CSM Iași 2020 de a demonstra progresul și determinarea echipei în noul sezon al Ligii Florilor. (Cătălin Anechitoaiei)

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...