Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Bacău: Prefectura va funcționa în Centrul de Afaceri

Prefectura Bacău se va muta temporar la Centrul de Afaceri și Expoziții Bacău. Toate acestea în urma demarării lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ. Primăria Bacău a pus la dispoziția Prefecturii un spațiu de peste 1600 de metri pătrați. Toate acestea într-un pavilion expozițional, conform unui contract semnat recent. Acest spațiu va fi folosit gratuit pentru o perioadă de doi ani. Timp în care se vor desfășura lucrările de consolidare și modernizare a clădirii administrative.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare depășește 10 milioane de euro, iar proiectul va fi realizat de compania Concelex din București.

Citește și Recital extraordinar susținut Oana Severin, Constantin Lazăr și Dumitru Florescu în Holul de Onoare al Palatului Culturii

Consolidarea Palatului Administrativ este necesară pentru a asigura siguranța clădirii și adaptarea ei la standardele actuale.

În noul spațiu, Prefectura va face câteva amenajări interioare, cum ar fi montarea pereților de rigips și a aparatelor de aer condiționat, fără a afecta structura clădirii oferite de Primărie. Măsura este menită să asigure continuitatea activității Prefecturii pe durata celor doi ani de reabilitare, în condiții optime și fără costuri suplimentare pentru chirie. Acest parteneriat demonstrează cooperarea eficientă între instituțiile locale în vederea realizării unui proiect de infrastructură important pentru Bacău.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 25, 2024

Deși au fost recalculate în septembrie, pensile...

octombrie 25, 2024

Vestea sosirii microbuzelor electrice este un pas...

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...