Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

De interes

Proprietarii Dedeman au cumpărat un prestigios hotel din Elveția

Proprietarii Dedeman au cumpărat un prestigios hotel din Elveția. Frații Pavăl, fondatorii Dedeman, au achiziționat renumitul hotel Waldhaus Flims Wellness Resort din Elveția, în colaborare cu operatorul hotelier Apex Alliance. Aceasta reprezintă a doua mare investiție internațională a familiei după preluarea Grand Hotel Gardone din Italia. Waldhaus Flims, un complex de 5 stele situat într-un parc hotelier vast, dispune de 150 de camere și este renumit pentru unul dintre cele mai mari SPA-uri din Elveția.

Citește și: Începând de anul viitor, hainele vor deveni mai scumpe

Proprietarii Dedeman au cumpărat un prestigios hotel din Elveția

Deși detaliile financiare ale tranzacției și ale planurilor de renovare nu au fost dezvăluite, se știe că hotelul a beneficiat de o renovare majoră în 2016.

Dragoș Pavăl a exprimat entuziasmul față de achiziție, subliniind importanța păstrării elementelor istorice ale clădirii în timpul renovării. Investitorii intenționează să redeschidă hotelul în 2025, având ca obiectiv transformarea acestuia într-un important punct de atracție pentru turiștii internaționali. Hotelul va beneficia de expertiza Pavăl Holding și Apex Alliance în gestionarea și dezvoltarea de proprietăți hoteliere de lux.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!