Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Regional

Suceava. Transporturi ilegale de material lemnos

Suceava. Transporturi ilegale de material lemnos.

Poliţiştii din Suceava au descoperit, în ultimele zile, mai multe cazuri de transport ilegal de lemn şi au efectuat controale la firmele care se ocupă cu prelucrarea, transportul şi vânzarea acestui material lemnos.

„În cursul săptămânii trecute, în ultimele zile, poliţiştii au intensificat activităţile şi în baza unor date şi informaţii. De asemenea şi în baza planurilor proprii de acţiune şi au reuşit identificarea a peste 10 transporturi de material lemnos în doar 2 zile; au fost confiscaţi peste 40 de metri de material lemnos, transportat fără documente de provenienţă, cu o valoare de circa 15.000 lei şi, de asemenea, au fost aplicate şi sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 175.000 lei.

Citește și Atenție, șoferi! Se restricționează circulația pe două benzi de pe bulevardul Nicolae Iorga pentru refacerea carosabilului

Transporturi ilegale de material lemnos

Vizate de controale au fost unităţi economice, în special din zona Vatra Dornei, şi aici din păcate identificându-se destule ilegalităţi în ceea ce priveşte evidenţierea scriptică şi, ulterior, existenţa faptică a materialului lemnos în depozitele respective„, a declarat Ionuţ Iepureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 24, 2024

ANOFM organizează în luna noiembrie 93 de...

octombrie 24, 2024

Peste 100.000 de copii din județul Vaslui...

octombrie 24, 2024

Patinoarul din Parcul Regional de Agrement Turistic...

octombrie 24, 2024

Militar judecat pentru trafic de droguri. Un...