Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Campanie de colectare a deșeurilor periculoase

Campanie de colectare a deșeurilor periculoase. Pe 11 și 12 septembrie 2024, SC Girexim Universal SA, în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate Iași, va organiza o campanie de colectare a deșeurilor periculoase din gospodării. Acțiunea vizează colectarea ambalajelor de produse de igienizare, vopseluri pe bază de ulei, spray-uri, cerneluri, adezivi, detergenți cu substanțe periculoase și anvelope uzate.

Este esențial ca aceste deșeuri să nu fie amestecate cu alte tipuri de deșeuri periculoase, precum azbestul, bateriile sau uleiurile, sau cu deșeuri nepericuloase, cum ar fi cele reciclabile sau menajere.

Citește și: Competiție pentru 5,7 milioane de lei la Aeroport

Campanie de colectare a deșeurilor periculoase

Cetățenii din municipiul Pașcani sunt invitați să aducă deșeurile la punctele de colectare desemnate de Primăria Pașcani. Aici vor fi gestionate de echipe specializate. Campania se adresează exclusiv persoanelor fizice și nu va include colectarea de la persoane juridice. În plus, primăria va asigura măsuri de siguranță pentru manipularea deșeurilor. Iar cetățenii sunt încurajați să consulte anunțurile oficiale pentru informații despre locațiile exacte ale punctelor de colectare. Și de asemenea, programul de funcționare. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de promovare a reciclării și protecției mediului în comunitate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...