Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Elevi ieșeni, cu rezultate meritorii, în vizită la Parlament

Elevi ieșeni, cu rezultate meritorii, în vizită la Parlament. Săptămâna trecută, 40 de elevi din județul Iași, cu rezultate excelente la Evaluarea Națională, au participat la un program special organizat de Asociația Profesorilor Liberali (LiberEdI) și Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului (IICCMER).

Printre activitățile programului s-au numărat vizitarea clădirii Parlamentului și a Institutului Național de Istorie „Nicolae Iorga”, unde elevii au primit informații de la expertul Mioara Anton și au asistat la cursuri prezentate de reprezentanții IICCMER. La finalul activităților, elevii au primit certificate de participare.

Citește și: Grădiniță nouă la Târgu Frumos

Elevi ieșeni, cu rezultate meritorii, în vizită la Parlament

Programul „Aripi pentru viitor” va continua pe 21 septembrie. Când LiberEdI va premia elevii pentru performanțele lor deosebite în anul școlar 2023/2024. Proiectul va desfășura diverse activități de sprijin și valorizare a elevilor merituoși pe parcursul întregului an școlar, printr-un parteneriat între elevi, părinți și LiberEdI. Organizatorii subliniază importanța acestui proiect în sprijinirea și dezvoltarea copiilor talentați.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Artefacte preistorice descoperite pe șantierul Spitalului Regional...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...