Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Ciolacu despre contracandidați

Ciolacu despre contracandidați. Marcel Ciolacu, președintele PSD și candidat la alegerile prezidențiale, a oferit marți declarații surprinzătoare privind concurenții săi și stilul său de conducere. Într-o conferință de presă, Ciolacu a subliniat că se consideră mai dinamic decât Nicolae Ciucă, președintele PNL, și a afirmat că este „mai umăr la umăr față de membrii Guvernului” decât a fost liderul liberal. Această declarație subliniază diferențele de stil între liderii celor două partide. Și de asemenea, intenția lui Ciolacu de a se prezenta ca un lider mai implicat și accesibil.

Referitor la Mircea Geoană, fostul lider social-democrat, Ciolacu a exprimat critici dure, menționând că Geoană manifestă o „ipocrizie” care nu ar trebui să existe. Ciolacu a adăugat că Geoană a avut oportunitățile sale, dar nu a reușit să le valorifice. Aceste observații sugerează o frustrare față de modul în care Geoană a gestionat sau nu a gestionat diverse situații de-a lungul timpului.

Citește și:  Stop fenomenului de ”shrinkflation”!

Despre Elena Lasconi, candidata USR la președinție, Ciolacu a declarat că este „o doamnă respectată”. Dar a caracterizat funcția pe care o vizează ca fiind „pălărie mare” pentru ea. Acest comentariu sugerează că Ciolacu consideră că Lasconi nu are experiența sau resursele necesare pentru a face față provocărilor funcției prezidențiale.

În ceea ce îl privește pe George Simion, candidatul AUR, Ciolacu a făcut o remarcă ironică. Numindu-l astfel „agent imobiliar” și adăugând că nu dorește să-l „deranjeze”. Această observație pare să sublinieze distanța dintre Ciolacu și Simion. Reflectând totodată, disprețul și lipsa de respect față de rivalul său politic.

Pentru mai multe informații puteți accesa Digi 24.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!


octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...