Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Anunțuri

Noi oportunități de angajare în spitale

Noi oportunități de angajare în spitale. O nouă serie de posturi sunt disponibile în patru dintre spitalele subordonate CJ Iași.

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante:

-1 post vacant muncitor (electrician) cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată-Serviciul ATAI
-1 post vacant de statistician medical cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Citește și: Social-democrații ieșeni au dat startul strângerii de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe 20 septembrie, iar probele de concurs sunt programate pe 27 septembrie și 3 octombrie.

La Spitalul de Pneumoftiziologie sunt scoase la concurs un post de asistent radiologie și unul de ingriitoare, pentru care candidații se pot înscrie până pe 16 septembrie. Nu este necesară vechime în muncă. Proba scrisă va fi pe 30 septembrie, iar interviul, pe 4 octombrie. Alte două posturi sunt de registrator medical (pentru TRIAJ și Dispensarul TBC) pentru care se primesc dosare de înscriere până pe 20 septembrie. Datele de concurs coincid cu cele de mai sus. Un alt concurs organizat la aceeași unitate medicală este perntru ocuparea unui post de asistent medical debutant(radiologie), pe durată determinată.

Cei interesați să ocupe un post de referent debutant la compartimentul relații cu publicul și secretariat pot participa la concursul organizat la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Dosarele de înscriere se primesc până pe 20 septembrie. Zece zile mai târziu, candidații vor susține proba scrisă , iar pe 4 octombrie, interviul.

La Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” este vacant un post de referent debutant (la serviciul RUNOS) pentru care se primesc dosare de înscriere până pe 23 septembrie, unul de bioinginer medical– aceeași dată limită de primire a dosarelor și unul de economist.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 23, 2024

SC Citadin SA: Restricții de circulație pe...
Primăria Iași

octombrie 21, 2024

Institutul de Oncologie Iași recrutează asistenți medicali,...