Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Evenimente​

Filarmonica Moldova va concerta în aer liber la Palas

Filarmonica Moldova va concerta în aer liber la Palas. Concertul coral din stagiunea estivală a Filarmonicii Moldova va avea loc joi, 12 septembrie 2024, de la ora 19:00, în aer liber, la Palas. Evenimentul va include interpretări ale Corului academic „Gavriil Musicescu”, care va prezenta fragmente din opere celebre de compozitori precum C. Monteverdi, H. Purcell, W. A. Mozart, G. Verdi, G. Puccini, R. Wagner și alții.

Citește și: Elevii ar putea participa la cursuri și în zilele de sâmbătă

Filarmonica Moldova va concerta în aer liber la Palas

Sub conducerea dirijorului Valeriu Gâdei, corul va oferi o selecție diversificată de lucrări, ilustrând evoluția muzicii clasice de la baroc până la romantism, cu o atenție deosebită pentru diversitatea și complexitatea genului operatic.

Citește și: Social-democrații ieșeni au dat startul strângerii de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

Concertul va fi gratuit, evidențiind inițiativa Filarmonicii Moldova de a facilita accesul publicului larg la cultură, fie că este vorba de pasionați de muzică clasică sau de cei care doresc să descopere operele pentru prima dată. Corul „Gavriil Musicescu” este renumit pentru interpretările sale de înaltă calitate și a participat la numeroase festivaluri naționale și internaționale, confirmându-și prestigiul în lumea muzicii clasice.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primaria Iasi

octombrie 24, 2024

Expoziția SHARE Architecture Awards 2024 va avea...
Primaria Iasi
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

Congres Internațional la USV Iași: Cercetători din...
Primaria Iasi

octombrie 23, 2024

În perioada 22-24 noiembrie 2024, Palatul Culturii...