Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Politic

Video: Mircea Geoană a anunțat că va candida la funcția de președinte

Mircea Geoană a anunțat că va candida la funcția de președinte. Fostul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană, și-a anunțat astăzi candidatura la președinție, după încheierea mandatului său la NATO. Geoană a făcut acest anunț pe Facebook, însoțit de un videoclip în care își suflecă mânecile și subliniază necesitatea unei „schimbări adevărate” în țară. El a declarat că nu promite miracole, dar se angajează să muncească din greu pentru a construi o țară mai bună, fără a se identifica cu vreun partid politic. „Voi fi președintele tuturor românilor, indiferent de etnie sau religie”, a spus el.

Citește și: Autostrada A8 este realizată în proporție de 18%

Geoană, în vârstă de 66 de ani, a mai candidat pentru președinție în 2009, pierzând în fața lui Traian Băsescu. A fost președinte al PSD și a ocupat funcții importante, inclusiv de ambasador în SUA și ministru de Externe. După o carieră internațională la NATO, el a demisionat recent din funcția de secretar general adjunct.

În ultima perioadă, Geoană a fost implicat într-un scandal de plagiat, acuzațiile vizând teza sa de doctorat. Comisia de Etică a Academiei de Studii Economice a constatat plagiat în proporție de sub 1% din teza sa, respingând acuzațiile de plagiat extins.

Vezi video aici: https://www.facebook.com/mircea.geoana/videos/828251522623482/?ref=embed_video&t=10

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

octombrie 23, 2024

Alegerile care au avut loc la finalul...

octombrie 23, 2024

Senator Maricel Popa: Dragi ieșeni, prieteni și...

octombrie 23, 2024

Ciucă îi cere doamnei Lasconi să se...

octombrie 21, 2024

Ciolacu propune măsuri pentru sprijinirea familiilor și...