Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Consiliul Județean

Trei obiective importante de investiții au fost inaugurate în comuna Sinești

Trei obiective importante de investiții au fost inaugurate în comuna Sinești.

La inaugurarea Școlii Primare Bocnița, a Școlii Gimnaziale Stornești și a noii Săli de Sport din Sinești au participat mai multe personalități locale. Aceste proiecte au o valoare totală de peste 16 milioane de lei și reprezintă o investiție importantă în educația din județ. Președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, a fost prezent la eveniment pentru a marca deschiderea oficială. Alături de el s-a aflat și Luciana Antoci, inspectorul școlar general al ISJ Iași. Împreună, aceștia au subliniat importanța acestor infrastructuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale.

Trei obiective importante de investiții au fost inaugurate în comuna Sinești

„Toate aceste investiții au fost realizate datorită eforturilor comune ale administrației locale, părinților, profesorilor și întregii comunități, iar acest parteneriat puternic este garanția succesului.

Citește și Serviciul de alimentare cu energie termică în sistem centralizat ar putea fi concesionat. Vezi cine a depus oferta în cadrul licitației deschise offline

Îl felicit pe primarul Petru Holicov pentru viziune, eforturi, pentru munca sa continuă. Dar mai ales pentru angajamentul față de educație și față de viitorul copiilor din comunitate!”, a transmis președintele CJ, Costel Alexe.

Citește și Cum se va transforma Centrulul Expozițional Moldova după reabilitare

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!