Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Restricții de circulație în Zona DN 28

Restricții de Circulație în Zona DN 28 pentru Amenajarea unei Stații de Autobuz în Iași. Începând cu data de 16 septembrie 2024, traficul pe drumul național DN 28, în zona Șoseaua Păcurari din Iași, va fi restricționat temporar. SC Servicii Publice Iași SA a obținut un aviz favorabil din partea Inspectoratului de Poliție Județean Iași pentru amenajarea unei stații de autobuz la kilometrul 28+67-939 metri, pe sensul de mers stânga.

Restricțiile vor fi în vigoare până la 1 noiembrie 2024, cu intervale de timp clar stabilite. Acestea vor fi aplicate zilnic între orele 10:00-13:00 și 19:00-05:00. În cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea lucrărilor, acestea vor fi suspendate temporar, dar vor fi reluate în zilele următoare.

Poliția rutieră a impus condiții stricte pentru siguranța traficului și a participanților. Semnalizarea rutieră temporară va fi realizată conform normelor aprobate, folosindu-se indicatoare rutiere reflectorizante. În plus, pentru a semnaliza lucrările, vor fi utilizate balize direcționale prevăzute cu lămpi luminoase, dispuse în cascadă.

Vezi și: Serviciul de alimentare cu energie termică în sistem centralizat ar putea fi concesionat. Vezi cine a depus oferta în cadrul licitației deschise offline.

Acest aviz acordat SC Servicii Publice Iași SA se referă exclusiv la lucrările prezentate în memoriul tehnic. Printre acestea se numără reorganizarea traficului, crearea benzii de decelerare și amplasarea mijloacelor de avertizare a șoferilor. Totodată, orice modificări ulterioare ale schemelor de semnalizare trebuie aprobate în prealabil de administratorul drumului.

Restricțiile sunt necesare pentru a asigura atât siguranța lucrătorilor, cât și a participanților la trafic. Locuitorii sunt sfătuiți să respecte indicațiile semnalizatoarelor rutiere pentru a evita blocajele sau accidentele în zona de lucru.

Pentru mai multe informații, cei interesați pot contacta Inspectoratul de Poliție Județean Iași la numerele de telefon disponibile.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...