Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Investiție de 10 milioane de euro în cel mai mare complex de divertisment urban din N-E României

Investiție de 10 milioane de euro în cel mai mare complex de divertisment urban din N-E României. În centrul orașului, în apropierea magazinului Jumbo, se dezvoltă cel mai mare complex de agrement urban din nord-estul României. Cu o investiție de 10 milioane de euro, proiectul este realizat de omul de afaceri ieșean Bogdan Gheorghiu. Wonder City, un parc tematic interactiv, va oferi peste 60 de activități educaționale și recreative pentru toate vârstele.

Prima etapă, Wonder Drift, va fi inaugurată în octombrie 2024. Acest circuit de drift karting electric indoor este unic în țară și include facilități de ultimă generație, cu karturi duble pentru copii și adulți. Wonder Drift beneficiază de consultanță din partea creatorilor pistei de karting din Ferrari World – Abu Dhabi, oferind o experiență de distracție maximă.

Citește și: Serviciul de alimentare cu energie termică în sistem centralizat ar putea fi concesionat. Vezi cine a depus oferta în cadrul licitației deschise offline

A doua etapă, Wonder Life, se va deschide în primăvara anului 2025 și va include peste 40 de experiențe interactive pentru copii și adulți, axate pe învățare prin distracție. Complexul va avea și un restaurant cu terasă pentru relaxare.

În 2026, Wonder Sports va aduce peste 20 de activități outdoor, inclusiv tiroliană urbană, perete de escaladă și skatepark. Investiția totală de 10 milioane de euro va include și renovarea clădirilor existente pentru a respecta cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...